Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Θέλω να πιω όλο το...Φώσφορο!!

Χριστός ανέστη κοπελάρες!!
Ήταν μια βδομάδα φουλ στην τεμπελιά έχω να πω!Είχα όλη την καλή πρόθεση να κάνω πολλά..ένα θα πω,αυγά βάψαμε Μ.Σάββατο!Έκανα αρκετές δουλειές πάντως και με βοήθησαν αρκετές ιδέες από εδώ : http://woman-life.ucoz.com/publ/20 
Λοιπόν ας μπω στο θέμα που ήθελα απ' την αρχή, έχω δει στον δρόμο να φοράνε μπλούζες,φούστες,φορέματα και παντελόνια που έχουν ένα αρκετά έντονο χρώμα είτε αυτό ειναι πορτοκαλί,πράσινο,κίτρινο ή ροζ! Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας.. εγώ τέτοια χρώματα ίσως φόραγα σε παπούτσια αλλά με πολλή απλά ρούχα όπως ένα αμάνικο μπλουζάκι και ένα τζίν!
Πως περάσατε το Πάσχα?Ξεκουραστήκατε? 
Φιλιά!!




13 σχόλια:

  1. Καλημέρα Αληθώς Ανέστη.Τις μπλούζες και τ'αθλητικά θα τα φορούσα άνετα.Στα άλλα μ'ενοχλεί το τακούνι.Όχι το χρώμα!!Έφτιαξα και κάτι σκουλαρίκια πρόσφατα.......ταιριάζουν τέλεια.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά δεν μπορείς τα ψηλά παπούτσια ή δεν σ'αρέσει αυτό το παπούτσι? Έψαχνα να βρω τα σκουλαρίκια!Μου στέλνεις το link να τα δω?
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα.Γενικά δεν μπορώ τα πολύ ψηλά παπούτσια.Χμ!!Θέλεις το link.Aν μου πεις τι είναι αυτό θα στο στείλω(μη γελάσεις).Φιλάκια.

      Διαγραφή
    3. Λογικό μου φαίνεται!Για να επανέλθει το πόδι μετά απο μέρα με ψιλοτάκουνα πέρνει μια βδομάδα!!Χίλια συγνώμη και όχι δεν θα γελάσω,θα μπεις εκεί που τα έχεις αναρτήσει και θα κάνεις αντιγραφή το πάνω για να μπορώ να μπω...π.χ εμένα λέει www.xamogelaxanomaste.blogspot.com κλπ κλπ!Αυτό!

      Διαγραφή
  2. Wao! i love that pair os heels!!they are soo cute!great fluor post XD

    thaks for your sweet coment on my blog!
    www.meryswardrobe.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθώς ο Κύριος!
    Μπήκα και εγώ στον πειρασμό και αγόρασα φωσφοριζέ μπλουζάκια! Είναι όμως και τα παπούτσια πολύ ωραία! Ειδικά κάτι φωσφοριζέ μπαλαρίνες που είδα!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγάλε τα φωτογραφία να τα δούμε!!Και εμένα με βλέπω να μπαίνω το πειρασμό αλλά συγκρατιέμαι ακόμα!!Γενικά αν μπεις στη σελίδα του Voi & Noi έχει πολύ όμορφες μπαλαρίνες!
      Φιλιάα!!

      Διαγραφή
  4. Λατρεύω τα έντονα χρώματα για το καλοκαίρι!
    Μου αρέσουν πολύ τα αθλητικά!

    http://thescentofglamour.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xronia polla emma!!wraies photos!!latreuw ta entona xrvmata!vraia papoytsia!shoppingtherapy153.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή